CMS-systeem

Webdesign CMS – Content management systeem

Bij webdesign ontwikkelen wij een geheel CMS op maat. Het staat voor content management systeem wat wil zeggen dat hiermee zelf de website kan worden aangepast en uitgebreid. Jeroen Branje Design is specialist in het werken met open source CMS systemen zoals WordPress.  Met webdesign kan bijvoorbeeld een marktplaats, startpagina of relatie website worden gemaakt.

Eigenschappen van een Content management systeem

Door een content management systeem kunt u heel gemakkelijk uw website bijhouden uitbreiden en aanpassen, het voordeel hiervan is dat u niet steeds contact op hoeft te nemen om aanpassingen door te voeren. Maar u het juist zelf kunt aanpassen.

Mogelijkheden van CMS webdesign

In theorie is alles mogelijk. Zo hebben wij grote relatie of nieuws websites gemaakt maar ook een kleine broodjeszaak met wat eigenschappen als duurdere pistoletjes of wegvallende bezorgkosten bij een minimale aanschaf kunnen wij gemakkelijk automatiseren. Wij als webdesign bureau raden een CMS vooral aan als de wensen specifiek bekend zijn. Het uitleggen en werken met een eigen CMS is zo geleerd! Na een uitleg die u krijgt kunt u prima met het content management systeem overweg.

CMS en zoekmachines

Bij webdesign toepassingen zoals een CMS wordt veel gezegd dat deze niet goed samen gaan met zoekmachines. Bij veel content management systemen is dit waar maar kunnen altijd een zoekmachine vriendelijke website maken.

Wilt u meer weten? Vraag dan direct een offerte aan!

Offerte aanvragen