SEO

Een website die goed scoort in een zoekmachine, wie wil dat nou niet?
Tegenwoordig kost het veel tijd en werk om beter te scoren in Google dit komt omdat zij hun zoekmachine constant blijven doorontwikkelen en andere zaken interessanter vinden op uw website. Zo moeten alle pagina’s unieke en relevante content hebben. Wanneer teksten vanaf andere websites gekopieerd worden dan zal Google dat herkennen en wordt u hier voor gestraft. Ook is het belangrijk dat de links die naar uw website verwijzen relevant en waardevol zijn.

Het belangrijkste is dat u zich aan de regels houdt van Google omdat dit anders ten nadele voor uw site is. Jeroen Branje Design is gespecialiseerd op het gebied van SEO (Zoekmachineoptimalisatie) wij zijn continue bezig met optimaliseren van websites. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken van de zoekmachine.

SEO en website optimaliseren

Naast het schrijven van de juiste content voor uw website is het ook van belang dat de website de nieuwste technieken bevat. Is uw website ook gemaakt voor mobiele telefoons en tablets (responsive)? Jeroen Branje Design kan uw website responsive maken en optimaliseren voor Google waardoor dit beter samenhangt met de SEO.

Om het uiteindelijke doel te bereiken dat u beter gevonden wordt en hierdoor meer bezoekers op uw website komen. Door de website gebruiksvriendelijk te maken zal de bezoeker ook eerder een actie ondernemen wat u uiteindelijk wilt bereiken door middel van uw website.

We hebben al meerdere projecten geoptimaliseerd voor Google deze kunt u bekijken op ons portfolio. Meerdere klanten van ons  hebben al gekozen om hun website responsive te maken zodat het op alle verschillende soorten apparaten goed weergegeven wordt. IsoSun is hier een goed voorbeeld voor.

Wilt u meer informatie over SEO, webdesign of responsive website neem dan contact op met Jeroen Branje Design. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen dan is dat hieronder mogelijk. Wij zullen dan contact met u opnemen om dit door te nemen.

 

Wilt u meer weten? Vraag dan direct een offerte aan!

Offerte aanvragen