Webdesign

Voor webdesign bent u bij Jeroen Branje Design aan het juiste adres, tegenwoordig is een ‘digitaal visitekaartje’ niet meer genoeg. Bezoekers willen informatie over het bedrijf en zien waar ze mee bezig zijn.

Tegenwoordig beschouwen ondernemers en organisaties een website als een investering die op de middellange termijn zijn kosten in de breedste zin terug moet winnen. Producten en diensten moeten aantrekkelijk getoond en en helder toegelicht worden en er moet een sfeer worden gecreƫerd die uw doelgroep aanspreekt om de bekendheid van naam, product en dienstverlening te ondersteunen en versterken. Samen bepalen we de beste strategie om de doel te bereiken, en vertalen we dit naar een uitgebalanceerde combinatie van visuele vormgeving en (dynamische) techniek.

Onze dienstverlening stop echter niet als het project eenmaal gelanceerd is en online staat. Gedurende het afgesproken nazorg-traject monitoren we diverse technische- en gebruikersstatistieken. Indien nodig passen we in overleg de nodige elementen aan om de website nog verder te optimaliseren in gebruikersvriendelijkheid, presentatie, techniek en zoekmachine resultaten. Ons gezamenlijke uiteindelijke doel is een onderscheidende en goed renderende website, die eventeel als fundering dienst kan doen voor verdere dienstverlening voor uw klanten en online en offline marketing-campagnes.

Bekijk hier al het webdesign dat we al hebben ontworpen.

Wilt u meer weten? Vraag dan direct een offerte aan!

Offerte aanvragen